Случај во земјата на духови

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Случај во земјата на духови

Филмот ја раскажува приказната за една мајка и нејзините две ќерки кои наследуваат дом од нивната тетка.

Оригинален наслов: Ghostland
Почеток на филмот: 19.04.2018
Траење на филмот: 95 Минути
Земја / година: CAN, FRA/2018
Жанр: Хорор
Глумци: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Mylène Farmer, Emilia Jones
Режија: Pascal Laugier
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Филмот ја раскажува приказната за една мајка и нејзините две ќерки кои наследуваат дом од нивната тетка. Уште првата ноќ во нивниот нов дом, таа се соочува со натрапници и се бори против нив за да ги спаси нејзините ќерки. Шеснаесет години подоцна, нејзините ќерки повторно се среќаваат во куќата и тогаш работите стнуваат чудни.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.