Истерувачи на духови: Наследство

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Истерувачи на духови: Наследство

Оригинален наслов: Ghostbusters: Afterlife
Почеток на филмот: 25.11.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Комедија, Криминалистички
Глумци: Paul Rudd, Finn Wolfhard, Sigourney Weaver, Bill Murray, Carrie Coon
Режија: Jason Reitman
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога самохрана мајка и нејзините две мали деца пристигнуваат во мал град, почнуваат да ја откриваат нивната конекција со оригиналните Истерувачи на духови и тајното наследство што нивниот дедо го оставил зад себе.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.