Жизел, Бољшој, 2020

Жизел, Бољшој, 2020

Музика: Адам
Кореографија: Ратмански
Недела, 26 јануари 2020 година во 16:00ч
Времетраење: 150 минути
Во живо | Нова продукција

Оригинален наслов: Giselle (Ballett), Moskau Bolschoi, 2020
Почеток на филмот: 26.01.2020
Траење на филмот: 150 Минути
Земја / година: RUS/2020
Жанр: Балет, Пренос во живо
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Во оваа нова продукција, кореографот Алексеј Ратмански ни презентира нова перспектива на ова познато дело на класичниот балет.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.