Идниот свет

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Идниот свет

Во постапокалиптичен свет во кој одамна нема вода и гориво, принцот од оазата тргнува во потрага по лек за болната кралица (Луси Лу), но на патот ќе му се најде господарот на војната (Џејмс Франко) и неговиот робот (Суки Ватерхаус), што ќе го однесе на храбро патување низ пустинските пространства.

Оригинален наслов: Future World
Почеток на филмот: 28.06.2018
Траење на филмот: 94 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Научна фантастика
Глумци: James Franco, Suki Waterhouse, Jeffrey Wahlberg
Режија: James Franco, Bruce Thierry Cheung
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во постапокалиптичен свет во кој одамна нема вода и гориво, принцот од оазата тргнува во потрага по лек за болната кралица (Луси Лу), но на патот ќе му се најде господарот на војната (Џејмс Франко) и неговиот робот (Суки Ватерхаус), што ќе го однесе на храбро патување низ пустинските пространства.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.