Вечера со пријателите

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Вечера со пријателите

Моли и Аби, заедно со нивната блиска група на пријатели и познаници, се домаќинки на забава по повод Денот на благодарноста, кој брзо прераснува во дисфукнционална, комична и хаотична вечера.

Оригинален наслов: Friendsgiving
Почеток на филмот: 03.12.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Malin Akerman, Kat Dennings, Aisha Tyler
Режија: Nicol Paone
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Моли и Аби, заедно со нивната блиска група на пријатели и познаници, се домаќинки на забава по повод Денот на благодарноста, кој брзо прераснува во дисфукнционална, комична и хаотична вечера.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.