Пет ноќи кај Фреди

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пет ноќи кај Фреди

Оригинален наслов: Five Nights at Freddy's
Почеток на филмот: 09.11.2023
Траење на филмот: 110 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Хорор
Глумци: Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail, Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, Piper Rubio
Режија: Emma Tammi
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Проблематичен чувар почнува со работа во пицеријата на Фреди Фазбеар. За време на првата ноќ, тој сфаќа дека ноќната смена нема да биде толку лесна да се преживее и открива што всушност се случило во пицеријата.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.