Авантурите на Финик

Авантурите на Финик

Оригинален наслов: Finnick
Почеток на филмот: 01.12.2022
Земја / година: RUS/2022
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Глумци: Artur Babich, Boris Dergachev, Ida Galich, Veronika Golubeva, Aleksandr Gudkov, Mikhail Khrustalyov
Режија: Denis Chernov
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Многу луѓе не знаат дека ви секоја куќа живеат фини – крзнени суштества кои живеат меѓу луѓето и се грижат за чистење на куќите. Финик е млад припадник на фините кој не го интересира чистотата. Но сѐ се менува кога ќе ја запознае Кристина ...

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.