ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

ТАНЦУВАЧКА ТЕРАПИЈА

Кога Сандра Абот на прославата за пензионирање на нејзиниот сопруг ќе открие дека тој ја изневерува со најдобрата пријателка, целиот свет ќе и се сврти наопаку.

Оригинален наслов: Finding Your Feet
Почеток на филмот: 02.08.2018
Траење на филмот: 117 Минути
Земја / година: GBR/2018
Жанр: Комедија
Глумци: Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Hayman, John Sessions
Режија: Richard Loncraine
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога Сандра Абот на прославата за пензионирање на нејзиниот сопруг ќе открие дека тој ја изневерува со најдобрата пријателка, целиот свет ќе и се сврти наопаку. Таа одлучува да ја напушти куќата пробувајќи да си ги избрише мислите и да размисли што се случува со нејзиниот живот. Утеха пронаоѓа кај постарата сестра која е нејзина потполна спротивност.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.