Како да се ослободиш од Дедо Мраз

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Како да се ослободиш од Дедо Мраз

Оригинален наслов: Fatman
Почеток на филмот: 01.04.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Комедија, Акција
Глумци: Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste, Chance Hurstfield, Shaun Benson
Режија: Eshom Nelms, Ian Nelms
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Еден необичен хулиган Дедо Мраз се бори да го спаси својот бизнис од пропаѓање. Во меѓувреме, Били, запоставено и претпазливо 12-годишно дете, најмува платен убиец да го убие Дедо Мраз откако во својот божиќен чорап наместо подарок, добил јаглен.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.