Брзи и бесни 6

Брзи и бесни 6

Доминик и Брајан ја собираат нивнатa екипа по налог на Хобс, за да се соочат со група на платени убијци. Лети, девојката на Доминик за која се претпоставуваше дека е загината, наеднаш се појавува и му го одвлекува вниманието на Дом...

Оригинален наслов: Fast & Furious 6
Почеток на филмот: 11.03.2021
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2013
Жанр: Акција
Глумци: Vin Diesel; Paul Walker; Dwayne Johnson; Gina Carano; Michelle Rodriguez
Режија: Justin Lin
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Доминик и Брајан ја собираат нивнатa екипа по налог на Хобс, за да се соочат со група на платени убијци. Лети, девојката на Доминик за која се претпоставуваше дека е загината, наеднаш се појавува и му го одвлекува вниманието на Дом...

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.