Фантастични ѕверки: Злочините на Гринделвалд

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Фантастични ѕверки: Злочините на Гринделвалд

Вториот дел од серијата "Фантастични ѕверки" според книгата на Џ. К. Ролинг каде повторно се прикажани авантурите на магизологот Њут Скамандер.

Оригинален наслов: Fantastic Beasts - The Crimes of Grindelwald
Почеток на филмот: 15.11.2018
Земја / година: USA, GBR/2018
Жанр: Фантазија, Авантура
Глумци: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol
Режија: David Yates
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Во новото продолжение на "Фантастични ѕверки" ги следиме Њут Скамандер и Албус Дамблдор во нивните напори да стават крај за мрачниот волшебник Гелерт Гринделвалд. Дејството на ова продолжение е многу подинамично а она што го зголемува доживувањето се сјајното сценарио, режија, костимографија и сценографија. Чуството на магија е речиси вистинско. Одличниот тим кој стои зад "Фантастични ѕверки" ни најавува дека се работи за вистинско филмско остварување кое никако не смее да се пропушти.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.