Фантастични ѕверки 3: Тајните на Дамблдор

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Фантастични ѕверки 3: Тајните на Дамблдор

Оригинален наслов: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Почеток на филмот: 14.04.2022
Земја / година: USA, GBR/2022
Жанр: Авантура, Фантазија
Глумци: Mads Mikkelsen, Jude Law, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Alison Sudol
Режија: David Yates
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Професоорот Албус Дамблдор знае дека моќниот волшебник Гелерт Гринделвалд се обидува да заземе целосна контрола врз магичниот свет. Свесен дека не може да го победи сам, Дамблдор бара помош од Магизоологот Њут Скамандер и неговата екипа составена од волшебници, волшебнички и еден храбар неволшебник да тргнат на опасна мисија каде се среќаваат со стари и нови ѕверови и верната легија на следачи на Гринделвалд.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.