Falling for Figaro

Falling for Figaro

Оригинален наслов: Falling for Figaro
Почеток на филмот: 09.12.2021
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: AUS, GBR/2020
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Joanna Lumley, Shazad Latif, Danielle Macdonald, Gary Lewis, Hugh Skinner
Режија: Ben Lewin
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Брилијантна млада девојка која работи како менаџерка на фондови, дава отказ од работа и го напушта своето момче од неколку години за да го оствари својот сон да биде оперска пејачка.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.