Опаѓање

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Опаѓање

Оригинален наслов: Falling
Почеток на филмот: 03.06.2021
Земја / година: CAN, DNK, GBR/2020
Жанр: Драма
Глумци: Viggo Mortensen, Laura Linney, Lance Henriksen, Sverrir Guðnason, Terry Chen
Режија: Viggo Mortensen
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Џон (Виго Мортенсен) живее со неговиот сопруг Ерик во Калифорнија, далеку од руралниот живот кој го оставил зад себе со години наназад. Неговиот татко Вилис, тврдоглав човек од една заборавена ера, живее сам на изолирана фарма каде пораснал Џон. Здравјето на Вилис е нарушено и Џон го носи на запад, надевајќи се дека тој и сестра му ќе му помогнат на нивниот татко да најде дом поблиску до нив. Нивните најдобри намери завршуваат во ќорсокак откако нивниот татко одбива луто промена на неговиот живот на било каков начин.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.