Брзи и бесни 9

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Брзи и бесни 9

Вин Дизел повторно ја репризира улогата на Доминик Торето во деветтиот дел на една од најуспешните филмски саги - Брзи и Бесни.

Оригинален наслов: F9 - Fast & Furious 9
Почеток на филмот: 17.06.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Авантура, Трилер
Глумци: Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez
Режија: Justin Lin
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Вин Дизел повторно ја репризира улогата на Доминик Торето во деветтиот дел на една од најуспешните филмски саги - Брзи и Бесни.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.