Платеници 4

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Платеници 4

Оригинален наслов: The Expendables 4
Почеток на филмот: 21.09.2023
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Акција, Авантура, Трилер
Глумци: Jason Statham, Curtis '50 Cent' Jackson, Megan Fox, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren
Режија: Scott Waugh
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Платениците се здружуваат против трговец на оружје кој има масовна приватна војска под свое водство.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.