Evil Dead Rise

Evil Dead Rise

Оригинален наслов: Evil Dead Rise
Почеток на филмот: 20.04.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Хорор
Глумци: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, Gabrielle Echols, Nell Fisher
Режија: Lee Cronin
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Извртена приказна за две отуѓени сестри чиешто повторно обединување е прекинато поради подемот на демони кои ги опседнуваат, втурнувајќи ги во првобитна битка за опстанок додека се соочуваат со најкошмарната верзија на семејство што може да се замисли.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.