Сѐ во исто време

Сѐ во исто време

Оригинален наслов: Everything Everywhere All at Once
Почеток на филмот: 21.04.2022
Траење на филмот: 140 Минути
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Авантура, Комедија
Глумци: Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong
Режија: Dan Kwan, Daniel Scheinert
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кинеска иселеничка во години, е затекната во луда авантура, каде таа сама може да го спаси светот преку истражување на други универзуми и други животи кои можела да ги живее.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.