Вечните

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Вечните

Оригинален наслов: Eternals
Почеток на филмот: 04.11.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek
Режија: Chloé Zhao
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Сагата на Вечните, раса на бесмртни суштества кои живееле на Земјата и ја обликувале нејзината историја и цивилизации.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.