Escape Room: Без излез

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Escape Room: Без излез

Оригинален наслов: Escape Room: Tournament of Champions
Почеток на филмот: 19.08.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Хорор, Акција
Глумци: Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Indya Moore, Holland Roden, Carlito Olivero
Режија: Adam Robitel
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Шест луѓе неочекувано се наоѓаат во уште една соба за бегство, полека откривајќи што имаат заедничко за да преживеат. Двајца од преживеаните од првиот дел им се придружуваат на останатите шест играчи и сфаќаат дека сите ја играле оваа игра претходно.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.