Escape Room

Escape Room

Escape Room е психолошки трилер за 6 странци кои се наоѓаат во опкружување кое е надвор од нивна контрола и мора да користат досетки за да ги решат загатките или ќе умрат.

Оригинален наслов: Escape Room
Почеток на филмот: 07.02.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Научна фантастика, Трилер
Глумци: Deborah Ann Woll, Tyler Labine, Taylor Russell
Режија: Adam Robitel
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Escape Room е психолошки трилер за 6 странци кои се наоѓаат во опкружување кое е надвор од нивна контрола и мора да користат досетки за да ги решат загатките или ќе умрат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.