Енканто:Нашиот волшебен свет

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Енканто:Нашиот волшебен свет

Оригинален наслов: Encanto
Почеток на филмот: 25.11.2021
Земја / година: COL, USA/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Мјузикл
Режија: Byron Howard, Jared Bush Charise, Castro Smith
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Млада девојка од Колумбија мора да се соочи со фрустрацијата дека таа е единствена без магични моќи во нејзиното семејство.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.