Ема

Ема

Прв долгометражен филм на 16 годишниот Мартин Чиковски. Секојдневна средношколска приказна низ очите на младиот човек.

Оригинален наслов: Ema 2018
Почеток на филмот: 03.11.2018
Траење на филмот: 70 Минути
Земја / година: MKD/2018
Жанр: Драма
Глумци: Angela Spirovska, Antonio Kuhar, Vanja Trojachanec, Viktor Jovanovski
Режија: Martin Chichovski
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ема, млада девојка, изгубена по патот на пронаоѓање себе си. Има пријатели, луѓе кои се би направиле за неа. Но што кога се почнува да се руши? Болест, загуба на близок, никаква можност за напредок во сопствената држава.. Единствено бегство се клупите во паркот каде што е се дозволено. Но дали е тоа вистинскиот пат? Има ли светлина на крајот од тунелот?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.