Домашни џуџиња - операција „Колачиња“

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Домашни џуџиња - операција „Колачиња“

Познатите домашни џуџиња конечно се враќаат.

Оригинален наслов: Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
Почеток на филмот: 10.12.2020
Земја / година: DEU/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Режија: Ute von Münchow-Pohl
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Познатите домашни џуџиња конечно се враќаат. Се криеја под земја повеќе од 200 години, откако ги протера жената на кројачот. Но, благодарејќи на едно девојче кое не можеше повеќе да го поднесе таквиот начин на живот, тие доаѓаат на земјата во нова авантура

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.