Елементи

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Елементи

Оригинален наслов: Elemental
Почеток на филмот: 15.06.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија, Авантура
Режија: Peter Sohn
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Филмот ги следи Ембер и Вејд - необичен пар од градот каде сите елементи - огнени, водни, воздушни и копнени жители живеат заедно. Огнената млада девојка и лабавото момче ќе откријат нешто елементарно - колку многу тие всушност имаат взаемно.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.