Ајфел

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ајфел

Оригинален наслов: Eiffel
Почеток на филмот: 13.01.2022
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: FRA/2021
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Emma Mackey, Romain Duris, Pierre Deladonchamps, Armande Boulanger, Philippe Hérisson
Режија: Martin Bourboulon
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Владата на Франција го најмува Ајфел да дизајнира нешто посебно и спектакуларно за Светскиот Саем во Париз во 1889. Ајфел од друга страна пак, едноставно само сака да ја дизајнира подземната железница. Одеднаш, сѐ се менува кога Ајфел се среќава со мистериозна жена од минатото на Арун.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.