Ефектот на среќа

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ефектот на среќа

Ефектот на среќа” е урбана драма за универзалната потрага по среќата.

Оригинален наслов: The Happiness Effect
Почеток на филмот: 11.03.2021
Земја / година: MKD/2020
Жанр: Драма
Глумци: Дејана Попоска, Сашко Коцев, Ана Стојановска, Сара Анастасовска, Петре Арсовски, Мими Таневска, Јовица Михајловски
Режија: Борјан Зафировски
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Леа е млада девојка на раб меѓу животот и смртта. Таа го почнува нејзиниот последен предизвик, теза која бара доказ во верувањето дека среќата може да се пренесува, исто како и чувството на тага, осаменост и мизерија. Преку еклектичен, индивидуалистички пристап во експериментирањето и моќта на позитивното размислување се откриваат врските и равенките кои можат да водат до ултимативна среќа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.