Другата страна

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Другата страна

По загубата на нивните родители, Бобан и Софи се приморани да пораснат побрзо од нивните врсници. Со помош од најблиските, пробуваат да се справат со реалноста во која живеат. Нивниот поглед кон светот драстично се менува откако ќе го пронајдат светот за кој секогаш сонувале. Се што им преостанува е навидум невозможна одлука: реалниот свет или другата страна?

Оригинален наслов: Drugata strana
Почеток на филмот: 06.03.2021
Траење на филмот: 60 Минути
Земја / година: MKD/2020
Жанр: Драма, Семеен
Глумци: Филип Каменаровски, Оливера Каменаровска, Јелопи Седеу Нишевиќ, Тодор Стојковски, Ана Петановска, Марија Клепова
Режија: Мартин Чичовски
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По загубата на нивните родители, Бобан и Софи се приморани да пораснат побрзо од нивните врсници. Со помош од најблиските, пробуваат да се справат со реалноста во која живеат. Нивниот поглед кон светот драстично се менува откако ќе го пронајдат светот за кој секогаш сонувале. Се што им преостанува е навидум невозможна одлука: реалниот свет или другата страна?

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.