Јавач на змеј

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Јавач на змеј

Оригинален наслов: Dragon Rider
Почеток на филмот: 21.04.2022
Траење на филмот: 91 Минути
Земја / година: BEL, DEU/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Фантазија
Режија: Tomer Eshed
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Млад сребрен змејздружува сили со едно момче со голема љубов за планините и авантуристички дух на патување низ Хималаите во потрага по Работ на Рајот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.