Доктор Стрејнџ во мултиверзумот на лудилото

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Доктор Стрејнџ во мултиверзумот на лудилото

Оригинален наслов: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Почеток на филмот: 05.05.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor
Режија: Sam Raimi
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Доктор Стивен Стрејнџ фрла забранета магија која ја отвара вратата кон мултиверзумот, вклучувајќи и алтернативна верзија од него, која како закана за човештвото е преголема за комбинираните сили на Стрејнџ, Вонг и Ванда Максимоф.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.