Не диши 2

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Не диши 2

Оригинален наслов: Don't Breathe 2
Почеток на филмот: 30.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Хорор
Глумци: Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace, Steffan Rhodri, Stephanie Arcila
Режија: Rodo Sayagues
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Криејќи се со години во изолирана викендица, Норман Нордстром згрижил и израснај девојче кое ги изгубило родителите во куќен пожар. Нивниот мирен живот се нарушува кога група на киднапери се појавуваат и го грабнуваат девојчето, што го тера Норман да го напушти своето мирно место на живеење и да оди да ја спаси.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.