Кучиња во операта

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кучиња во операта

Оригинален наслов: Dogs at the Opera
Почеток на филмот: 29.02.2024
Траење на филмот: 75 Минути
Земја / година: RUS/2024
Жанр: Анимиран / цртан
Режија: Vasiliy Rovenskiy
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Комичната авантура сместена во Метрополитен операта на почетокот на 20 век нè запознава со уличното куче Самсон, кое обидувајќи се да се скрие од ловот на шинтерите, пристигнува во една од најпознатите оперски куќи во светот. Таму ја запознава чармантното куче Марго, која е во сопственост на познатата примабалерина на театарот, Анастасија. Приказната се вжештува кога од соблекувалната ќе исчезне уникатната тијара која и припаѓа на британската кралица и која Анастасија мора да ја носи за време на четвртиот чин на балетот. За да не го откажат балетот, Самсон и Маргот мораат да го најдат крадецот и да го спасат денот предвиден за звуците на големиот Жорж Бизе.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.