Догмен

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Догмен

Некаде во дотраен италијански крајбрежен град, каде што се применува законот од најсилните, живее кроткиот фризер за кучиња Марчело (Марчело Фонте).

Оригинален наслов: Dogman
Почеток на филмот: 21.03.2019
Траење на филмот: 103 Минути
Земја / година: FRA, ITA/2018
Жанр: Драма
Глумци: Marcello Fonte, Edoardo Pesce, Adamo Dionisi, Nunzia Schiano, Francesco Acquaroli
Режија: Matteo Garrone
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во својот салон, кроткиот човек заработува за скромен живот за себе и за неговата ќерка Алида, која ја сака повеќе од сè друго. Како и целиот град кој е малтретиран од поранешниот боксер Симон, кој е штотуку ослободен од затвор, така тој полека успева да го загрозува животот и на Марчело. Решен да го поврати своето достоинство, Марчело создава страшен план за одмазда.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.