Доктор сон

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Доктор сон

Доктор сон е продолжението на приказната на Дени Торенсе, 40 години по страшните настани во „Сјаење“ на Стивен Кинг.

Оригинален наслов: Doctor Sleep
Почеток на филмот: 07.11.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay
Режија: Mike Flanagan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Години по настаните во „Сјаење“, сега веќе возрасниот Ден Торанс, среќава млада девојка со слични моќи како неговите и се труди да ја заштити од култот познат како Вистинскиот Јазол кој се храни со деца со моќи за да останат бесмртни.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.