Валкира, МЕТ, 2019

Валкира, МЕТ, 2019

Композитор: Рихард Вагнер
Диригент: Филип Џордан
30 март 2019 година во 17:00 часот
Времетраење: 320 минути
Нова Продукција

Оригинален наслов: Die Walküre (Opera), NY MET, 2019
Почеток на филмот: 30.03.2019
Траење на филмот: 320 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Опера, Пренос во живо
Глумци: Christine Goerke, Eva-Maria Westbroek, Stuart Skelton, Jamie Barton, Greer Grimsley, Günther Groissböck
Режија: Philippe Jordan
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Во вториот дел од циклусот Прстен на Вагнер, Валкира, ќе ја видиме Кристине Герк како божицата на војната Брунхилда, чија средба со смртните близнаци Сигмунд и Сиеглинде, кои ги толкуваат Стјуарт Скелтон и Ева-Марија Вестброк) ја води на патување од Валхала до земското човештво. Диригент е Филип Џордан.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.