Покемон: Детективот Пикачу

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Покемон: Детективот Пикачу

Во светот каде луѓето собираат Покемони за да се борат, едно момче среќава интелигентен Пикачу кој што зборува и кој што се обидува да биде детектив.

Оригинален наслов: Pokémon Detective Pikachu
Почеток на филмот: 16.05.2019
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: JPN, USA/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен, Авантура
Глумци: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Bill Nighy
Режија: Rob Letterman
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Во светот каде луѓето собираат Покемони за да се борат, едно момче среќава интелигентен Пикачу кој што зборува и кој што се обидува да биде детектив.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.