Deset u pola

Deset u pola

Оригинален наслов: Deset u pola
Почеток на филмот: 02.12.2021
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: BIH/2021
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Edib Ahmetasevic, Izudin Bajrovic, Kerim Cutuna, Branko Djuric
Режија: Danis Tanovic
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Deset u pola е комедија сместена во Сарајево во Мај 2021, во период кога познатиот Стари Град се обидува да закрепне по тешката пандемиска година. Кога посетител од Загреб доаѓа да ги проба најдобрите ќебапи во градот, ненамерна грешка доведува до затворањето на локалот и уништување на животите на неколку луѓе.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.