Демони

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Демони

Оригинален наслов: Demonic
Почеток на филмот: 16.09.2021
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: CAN/2021
Жанр: Хорор
Глумци: Carly Pope, Terry Chen, Nathalie Boltt
Режија: Neill Blomkamp
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Млада девојка ослободува застрашувачки демони кога натприродни сили го откриваат несогласувањето меѓу мајката и ќерката кое трае со декади.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.