Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training

Оригинален наслов: Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba: To the Hashira Training
Почеток на филмот: 22.02.2024
Земја / година: JPN/2024
Жанр: anime
Режија: Haruo Sotozaki
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Танџиро поминува низ ригорозни тренинзи со Камениот Хашир, Химеџима, во неговата потрага да стане Хашира. Во меѓувреме, Музан продолжува да ги бара Незуко и Убујашики.

Сите времиња за почеток

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.