Дедо и внук

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Дедо и внук

Приказната е раскажана преку очите на човек што ги цени вредностите на неговиот дедо и се бори да живее според нив. Филмот е семејна емотивна драма, огледало на секојдневниот живот на едно македонско семејство.

Оригинален наслов: Dedo i vnuk
Почеток на филмот: 16.01.2020
Траење на филмот: 108 Минути
Земја / година: MKD/2019
Жанр: Драма, Биографски, Драма
Глумци: Dejan Lilic, Saletin Bilal, Daniela Ivanovska, Goran Stojanovski, Blagoj Veselinov
Режија: Ilija Piperkovski
Дистрибутер: Пандорас Бокс Продукција
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказната е раскажана преку очите на човек што ги цени вредностите на неговиот дедо и се бори да живее според нив. Филмот е семејна емотивна драма, огледало на секојдневниот живот на едно македонско семејство.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.