Cry Macho

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Cry Macho

Оригинален наслов: Cry Macho
Почеток на филмот: 16.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Драма
Глумци: Clint Eastwood, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Eduardo Minett
Режија: Clint Eastwood
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Некогашна родео ѕвезда и заборавен одгледувач на коњи, ја прифаќа работата од еден човек да го донесе неговиот син дома и подалеку од неговата мајка алкохоличарка. На нивнотот патување, јавачот се искупува преку советите кои му ги дава на детето за како да се биде добар човек.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.