Погрешен чекор

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Погрешен чекор

Оригинален наслов: No matarás
Почеток на филмот: 03.12.2020
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: ESP/2019
Жанр: Трилер
Глумци: Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena
Режија: David Victori
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Добар и смирен човек одеднаш има смртоносна конфронтација. Се уклучуваат неговите инстинкти за да го разреши нередот во кој се наоѓа и во име на самоодбрана убива човек. Дали ќе се извлече без казна?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.