Крид 2

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Крид 2

Адонис Крид ќе мора да најде баланс во животот меѓу личните обврски и припремата за следната голема борба.

Оригинален наслов: Creed II
Почеток на филмот: 06.12.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Драма
Глумци: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteau, Tessa Thompson
Режија: Steven Caple Jr.
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Соочување со противникот на своето семејство, уште повеќе го мотивира за борба во рингот. Роки и Адонис ќе се соочат со своето заедничко наследство и ќе сфатат дека ништо не е поважно од семејството. Во вториот дел од Крид ќе видиме што е тоа што нѐ чини прваци и да запомниме едно нешто – без обзир каде се наоѓаме, не можеме да побегнеме од своето минато.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.