Плен

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Плен

Кога катастрофален ураган ќе ја погоди Флорида, Хали ќе ја игнорира наредбата за евакуација како би го пронашла татко и кој е исчезнат.

Оригинален наслов: Crawl
Почеток на филмот: 11.07.2019
Траење на филмот: 87 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Хорор, Акција, Трилер
Глумци: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson
Режија: Alexandre Aja
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога катастрофален ураган ќе ја погоди Флорида, Хали ќе ја игнорира наредбата за евакуација како би го пронашла татко и кој е исчезнат.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.