Одбројување

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Одбројување

Денес имаме апликација за сѐ. Ти треба ли апликација да ти каже кога ќе умреш?

Оригинален наслов: Countdown
Почеток на филмот: 28.11.2019
Траење на филмот: 87 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Elizabeth Lail, Tichina Arnold, Peter Facinelli, Jordan Calloway, Talitha Eliana Bateman
Режија: Justin Dec
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога една медицинска сестра симнува апликација која предвидува во кој момент некоја личност ќе умре, ѝ кажува дека има само уште 3 дена живот. Во исто време кога Часовникот откуцува а и некој ја следи, таа мора да најде начин да си го спаси животот пред да ѐ истече времето.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.