Cop Shop

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Cop Shop

Оригинален наслов: Copshop
Почеток на филмот: 23.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Акција
Глумци: Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss
Режија: Joe Carnahan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бегајќи од смртоносен платен убиец, лукав измамник смислува план да се скрие во полициска станица во еден мал град. Но кога убиецот се појавува во полициската станица, една млада и неискусна полициска службеничка се наоѓа во средина меѓу убиецот и измамникот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.