Игра на стравот

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Игра на стравот

Сара и Марти, родители на невербално момче, се борат да го спасат своето дете од мистериозно суптество кое користи електронски направи за да се инфлитрира во нашиот свет.

Оригинален наслов: Come Play
Почеток на филмот: 04.02.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Хорор, Драма, Мистерија
Глумци: Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr.
Режија: Jacob Chase
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сара и Марти, родители на невербално момче, се борат да го спасат своето дете од мистериозно суптество кое користи електронски направи за да се инфлитрира во нашиот свет.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.