Ладна одмазда

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ладна одмазда

Возач на камион за чистење снег, бара одмазда против дилерите на дрога за кои смета дека го убиле неговиот син.

Оригинален наслов: Cold Pursuit
Почеток на филмот: 21.02.2019
Траење на филмот: 118 Минути
Земја / година: GBR/2019
Жанр: Акција, Драма, Трилер
Глумци: Liam Neeson, Emmy Rossum, Laura Dern
Режија: Hans Petter Moland
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Тивкиот фамилијарен и вреден возач на камион за чистење снег Нелс, е изворот на енергијата на блескавото туристичко место во Карпестите Планини , бидејќи тој е оној кој ги одржува улиците чисти. Тој и неговата сопруга живеат во удобна куќа, подалеку од туристите а градот го прогласи за "Граѓанин на годината". Но, Нелс треба да го напушти својот мирен живот на планината кога неговиот син е убиен од моќниот господар на дрогата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.