Планина на смртта

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Планина на смртта

Оригинален наслов: Feng bao
Почеток на филмот: 16.06.2022
Земја / година: CHN/2021
Жанр: Акција, Авантура, Драма
Глумци: Yilong Zhu, Zhi-zhong Huang, Shu Chen, Junyan Jiao
Режија: Li Jun
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Татко и син се обидуваат да го сочуваат родниот град и новоизградениот тунел од природна катастрофа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.