Големиот црвен пес Клифорд

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Големиот црвен пес Клифорд

Оригинален наслов: Clifford the Big Red Dog
Почеток на филмот: 02.12.2021
Земја / година: CAN, USA, GBR/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Акција, Комедија
Глумци: Darby Camp, Jack Whitehall, Izaac Wang, Sienna Guillory, John Cleese
Режија: Walt Becker
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Љубовта на едно девојче кон своето малечко кученце по име Клифорд, го тера кучето да порасне во џиновски размер.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.